Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: LBA Biler ApS
Adresse: Københavnsvej 261, 4000 Roskilde
CVR-nr.: 27578527
Tlf.: +45 39 56 19 77
E-mail: salg@lba-biler.dk   

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør, at hjemmesiden kan genkende dig – ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt, samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap.

Cookies hjælper os med at få et indblik i dit besøg, så vi løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden. Vi bruger også cookies med det formål at øge vores service, samt løbende tilpasning af vores ydelser, så de matcher dit behov bedst muligt.

Hvilke typer cookies bruger vi?

Når du besøger LBA Biler Aps’ hjemmeside (www.lba-biler.dk), indsamles tre typer af informationer om din brug af hjemmesiden:

  1. Vi anvender statistikcookies til at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden, herunder hvilke sider du besøger, hvor lang tid du bliver på siden etc. Disse informationer bliver anvendt til at optimere vores hjemmeside i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
    Google Analytics er en af de statistikcookies, vi anvender, til at registrere antal af besøg og vores besøgendes øvrige adfærd på hjemmesiden. Dette er med til at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside. 
  1. Vi anvender personaliserede trackingcookies, der følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi til at kunne vise dig relevant indhold på hjemmesiden baseret på din færden. De personaliserede cookies kommer til udtryk ved, at hjemmesiden eksempelvis kan målrette indhold til dig baseret på de sider, du har besøgt. 
  1. Vi anvender desuden markedsføringscookies, som er baseret på din færden på vores hjemmeside. Disse cookies fungerer på den måde, at du bliver præsenteret for relevant indhold andre steder på internettet, som relaterer sig til det, du har læst på vores hjemmeside.

Sådan administrerer og sletter du cookies

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af, hvis du afviser cookies.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

PRIVATLIVSPOLITIK

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvordan disse anvendes og til hvilket formål. Udover at beskrive, hvordan vi behandler dine personoplysninger, beskriver vi også dine rettigheder, og hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

LBA Biler ApS
Københavnsvej 261
4000 Roskilde
CVR: 27578527
Tlf.: +45 39 56 19 77
E-mail: salg@lba-biler.dk  
Web: www.lba-biler.dk 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via vores hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til os.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte os.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået vores hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på vores hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på hjemmesiden, så vi kan optimere vores hjemmeside med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til os på salg@lba-biler.dk
 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler vi forskellige persondata, når vi er i kontakt med dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Køb, salg eller leasing af biler
  • Indregistrering, finansiering og forsikring
  • Anmodning om tilbud
  • Booking af prøvetur
  • Aftale om låne- eller lejebil
  • Markedsføring

Eksempler på data, vi indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig i, kan det være oplysninger som CPR-nummer, kørekort, betalingsoplysninger, forsikringsoplysninger mv.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik ovenfor.

Oplysningerne indsamles enten direkte fra dig eller via offentligt tilgængelige registre som f.eks. Motorregistret og tinglysning, fra forsikringsselskaber, finansieringsinstitutter mv.

Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med køb/salg af biler eller finansieringsaftaler, er det obligatorisk for os som forhandler at indsamle personoplysningerne, for at vi kan indgå og opfylde kontrakten. 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, er det ikke er muligt at indgå eller gennemføre en aftale om salg, køb, finansiering eller leasing, ligesom vi f.eks. ikke kan kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og information, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse, samt tilbud, nyheder og produktinformationer. 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service. Du får nyttige informationer, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan f.eks. indkalde dig til dækskifte, se hvornår din bil bør komme til service, så du kan beholde din bils fabriksgaranti, samt eventuelle andre garantier.

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. virksomheder, der leverer vores økonomisystem, marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data.

Vi deler også dine oplysninger til tredjeparter i forbindelse med køb/salg af biler og leasingaftaler, herunder finansieringsselskaber og forsikringsselskaber. Personoplysninger videregives til Motorregistret, SKAT, eventuelle finansieringsselskaber, forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine personoplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leje af bil, leasingaftale mv.

For at levere tjenester som f.eks. tilbudsforespørgsler indsamler vi ligeledes en række data, der videregives til vores samarbejdspartnere, så de kan sammensætte et målrettet tilbud til dig.

Ovenstående tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål. 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet. 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside

Vi har solgt over 5.000 erhvervsbiler

Skal vi også hjælpe dig? Så ring til Lars Bo Andersen på 39 56 19 77.